Voorzitter: Karin Bonten

Een optimale verenigingband creeren, waarbij het welbevinden van de leden centraal staat. Met leden bedoelen we de jeugd in eigen en externe opleiding (AMV en IVM), jeugdharmonie, jeugddrumband, drumband, harmonie, maar ook niet spelende leden, de commisie en stichtingactiviteiten. Hoe doen we dat? Klik op lees verder.

De voorzitter is het eerste aanspreekpunt bij de organisatie van festiviteiten van de vereniging. Ook activiteiten voor de jeugdleden worden door deze commissie verzorgd. De verenigingscommissie bestaat uit 4 personen: Elaine Schreurs, Helen Driessen, Stan Wolfs, Milou van der Mey.

Doel van de verenigingscommissie is:

Een optimale verenigingband creeren, waarbij het welbevinden van de leden centraal staat. Met leden bedoelen we de jeugd in eigen en externe opleiding (AMV en IVM), jeugdharmonie, jeugddrumband, drumband, harmonie, maar ook niet spelende leden, de commisie en stichtingactiviteiten. Hoe doen we dat? Wij organiseren elk jaar vaste activiteiten zoals o.a: een dropping, paasactiviteit, ceciliafeest, sinterklaas enz. Zoals jullie zien, zijn het activiteiten waar zelf muziek maken niet aan de orde is. Deze activiteiten zijn bedoeld om ruimte te creeren waarbij de leden elkaar beter kunnen leren kennen. In de sport noemen ze dat teambuilding. Om activiteiten mogelijk te maken, met name het jeugdkamp, organiseren we de jaarlijkse autowasdag. Het is een manier om samen op een leuke manier geld in het potje te krijgen, om zo de kosten te kunnen drukken voor de jeugd die mee op kamp gaat. Het is een hele klus, en veel georganiseer en we zijn ook altijd heel blij als leden een handje toesteken. Maar desondanks is het wel heel leuk, zeker als je na een activiteit tevreden gezichten mag zien.

7B1AAE5A 880F 4F37 803F 5A5699C99C0E

Facebook Harmonie

Slideshow Opleiding

Hobo speler vroeger
Oboe Player klassiek
Laura, Oud Hoboïste Harmonie
Laura hoboïste harmonie
Fluitist
Jonge fluit speler
Muziek ensemble
Historisch Muziek Ensemble
Jeugdharmonie
repetitie Jeugdharmonie
Jeugdharmonie uitstapje
Jeugdharmonie Gezellig op stap
Oud Jeugdleden
Oud jeugdleden Uitgezworven
Jeugd play-inn
Jeugdharmonie leden